20-06-08

De verloren schoen ...

08W4YCAAZC5SWCAISU88XCARK9P8UCASBSS21CADNO1S8CAJFPVIDCA64RFG2CA51JI3TCA6NTS06CAP4LJH5CAA9SLPECA8BCEEUCAC0Y725CATKV3FRCARRKAZSCA4E93K4CA1WKW2ACAFYUR0CHeb je het je ook al afgevraagd? 'Hoe komt die ene schoen daar nu naast de weg te liggen? Hoe verlies je dat nu? Gaan mensen dan niet op zoek naar hun verloren schoen? Wat doen ze met die andere? ...'
Speer heeft het antwoord; "Het is vast van iemand met 1 been! Die heeft toch ook maar 1 schoen nodig en 1 schoen alleen kan je niet kopen. Dus gooien ze die andere gewoon weg. Ze zouden dat beter geven aan iemand die ook maar 1 been heeft, maar dan het andere, hè mama?"

16:37 Gepost door Dinges in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wel Dinges zoiets heb ik me ook al dikwijls afgevraagd! Hoe komt zo'n eenzame schoen daar...
Maar gelukkig heeft Speer de oplossing!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 20-06-08

Awel, ik dacht van de week net hetzelfde toen ik twee schoenen her en der op een grote baan zag liggen.

Gepost door: Nana | 22-06-08

Ik kom je een fijne woensdag wensen.

Gepost door: Annick | 25-06-08

1 schoen Op de snelweg kan het een schoen zijn iemand zijn achterop een motor zit(mn vriendin heeft dat ooit klaargespeeld achterop mijn motor) en als je bijrijd(st)er een schoen verliest kun je lang niet altijd stoppen om haar schoen te redden.

En nu vanavond is mijn schoen op wonderbaarlijke wijze (ahum.. gewoon stomheid) verdwenen in het kanaal, tja.... ik voelde me ook stom.
Maar dan terug bij de auto en heb je nog 1 schoen... wat moet je daar mee?
Die ligt dus nog steeds waar mn auto toen stond (of iemand heeft m al opgeruimd)

Je kan toch beter zonder schoenen lopen dan op 1 schoen??

Gepost door: die ene | 05-12-08

Heel wat vrouwen hebben 't liefst schoenen aan waar ze makkelijk in kunnen slippen. Dat zulke schoenen ook weer makkelijk kunnen uitslippen zie je als zo'n vrouw per ongeluk een schoen verliest! Ik heb al meer dan eens vrouwen gezien die dat niet meteen schenen te merken. Zo'n vrouw liep eerst 'n pas of wat verder voordat ze merkte dat ze een schoen had verloren! Zo kan ze haar schoen natuurlijk ook kwijt raken, bijvoorbeeld als ze net in de trein is gestapt. Dan blijft er een uitgeslipte damesschoen achter op 't perron, of die schoen valt naast de rails.

Gepost door: Ouwe Schipper | 03-08-09

In het voorjaar fietste ik door Belgisch Limburg, en droeg mijn fietsschoenen, maar had mijn loopschoenen onder de snelbinder voor als ik last kreeg van branderige voeten, zoals wel vaker gebeurt. Waarschijnlijk in een dorp met "kinderkopjes" ben ik een van mijn schoenen verloren, dat merkte ik pas toen ik thuis was. Later heb ik die route nog vaak gereden, maar mijn schoen helaas niet meer teruggevonden. Extra jammer omdat er een orthopedisch zooltje in zat.

Gepost door: evelyn | 04-08-10

De commentaren zijn gesloten.