14-10-07

Soms ben ik blijkbaar toch wat té impulsief ...

HYED4CAGAYCN4CAI2J8U6CA5ZU38VCA8FNB4HCA2Y8NK1CAJD0VCFCAJIRL6VCANAXF4FCA6IJIG4CAEI2MMNCA3UIX27CAADKA3OCAEON8O9CAJPRGR1CAURPEL4CA0NI2AWCAVCS8WRCA9E2K8DOp 21 december is het grootouderfeest op school. De kleuterjuffen zien het dit jaar heel groot! Ze willen iets musicalachtig organiseren met 'Kerst' als thema.
Enkele weken geleden kreeg Adelaar een brief mee van de school met de vraag of er ouders interesse hadden om heel dat spel te helpen organiseren en in elkaar te boksen. Als nieuwe voorzitster van de oudervereniging leek het me niet geschikt om me niet kandidaat te stellen dus ... duidde ik wat dingen aan.
Op dat moment was ik me nog niet bewust dat ik een groot risico liep door mijn stylo de vrije loop te laten gaan, verschillende kruisjes te zetten en de keuze bij de juffen te laten.
Maar nu besef ik maar al te goed dat ik soms té impulsief reageer.
Er belandde een krabbeltje voor; het ontwerpen en maken van affiches en uitnodigingen.
Maar nu, nu ik aan een ontwerpje zou moeten beginnen, zit ik zonder inspiratie!
De gedachte 'waarom heb ik daar in godsnaam een kruiske gezet?' laat me niet meer los. Ik ben al van plan geweest om die verdomde stylo in de vuilbak te gooien maar het is natuurlijk niet de schuld van die stylo dat daar een druppeltje inkt is gevallen. Of toch?
Even impulsief plaats ik hier nu een oproep; Als er iemand een tof, origineel idee heeft, vuur maar af! Het is welgekomen!

20:46 Gepost door Dinges in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.