23-01-07

Pietje uit de kleuterklas ... (3)

Zondag, 21 januari 2007
Amai, vandaag was het een drukke dag. Deze morgen werd heel het huis verbouwd. De tafel werd verzet, er werden wel 17 stoelen rond gezet, de mama van Speer bakte taart, we kregen allemaal onze beste kleren aan en we reden naar de kerk. Ik begreep er niets van. Koningin werd vandaag gedoopt. We moesten stilletjes zijn in de mis en dat is ons goed gelukt. Ook dat kleine zusje was flink. Ze weende zelfs niet toen ze dat kletske water over haar hoofd kreeg. Ik hield mijn hartje vast want als ze dat bij mij ook moesten doen, ik zou geroepen hebben!
Speer, Adelaar en ik waren toch blij dat het daar gedaan was in die kerk. Zo lang stil zitten ... pfff.
Thuis was het dan groot feest met heel Speer haar familie! We hebben lekker gegeten, veel te veel gesmuld van die taart en gespeeld met de poppen. Speer wilde dat Adelaar en ik heel stilletjes bleven zitten want ze ging haar poppen ook allemaal dopen. Gelukkig had Adelaar daar ook geen zin in en haalde hij zijn auto's uit de kast.
Doodmoe gingen we, veel te laat, slapen. Hopelijk zijn we morgen op tijd uit ons bedje om naar school te gaan. Want euhm, ons juf heeft niet graag dat we te laat komen.
Ik vond het fijn hier bij Speer thuis. Jammer dat het alweer voorbij is. Maar eigenlijk moet ik niet verdrietig zijn want ik mag hier binnen een paar jaar nog eens terug komen, als Koningin bij juf S. in het klasje zit. Ik kijk er al naar uit!

22:43 Gepost door Dinges in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

je alles Je maakt er prachtige verhaaltjes van Dinges.

Gepost door: urbain | 24-01-07

Hey Dinges Jij kan er goed weg mee met dat dagboekje voor Pietje. Ik was daar nooit echt gelukkig mee hoor!
Ben wel blij dat het een mooi doopfeest werd.
Bijna terug aan het werk?
Liefs,
Schatteke

Gepost door: Schatteke | 24-01-07

De commentaren zijn gesloten.