22-01-07

Pietje uit de kleuterklas ... (1)

Het was weer zover! We hadden weer een logé vorig weekend ... Pietje, de klaspop uit de eerste kleuterklas, het klasje van Speer. En, hij had zoals gewoonlijk zijn dagboek bij ...

Vrijdag, 19 januari 2007
Joepie, joepie, joepie! Ik mag met Speer mee naar huis!
Hier was ik vorig jaar ook al eens, met Speer haar grote broer, Adelaar. En moet je nu wat weten? Die twee hebben er nog een klein zusje bij gekregen. Toffe bende, seg!
En speelgoed dat die hebben ... We mochten er alleen niet met spelen. We hadden zo graag het keukentje uit gehaald maar Speer haar mama was nog aan 't poetsen en we moesten het dus met wat kleurtjes, wat stiften en een kleurboek doen. Had die mama nu niet wat kunnen doorwerken in de namiddag? Dan hadden we vanavond het huis terug op zijn kop kunnen zetten ...
Gelukkig is Speer een slimme meid! Ze vroeg om bij moeke te gaan spelen en ik mocht mee!! We hebben Speer haar winkel daar open gehouden en haar moeke kwam vanalles kopen. Ze zal nogal moeten eten om dat allemaal op te krijgen.
Ik heb ook wat gekocht in die winkel. Lekkere chocolade op een stokje. Ik wilde dat eigenlijk allemaal alleen opsmullen maar dat mocht niet van Speer. Ik zou buikpijn krijgen! Dus maakten we de afspraak dat we het maandag mee naar school brengen en verdelen in de klas. Ook leuk, he!Om 7 uur was 't tijd om naar huis te gaan, nog wat in het bad te plonsen en in ons bed te duikelen. Speer en Adelaar slapen ondertussen op 1 kamer. Ze wilden mij allebei mee in hun bed nemen. Gelukkig was Speer haar papa in de buurt om op te treden. Ze hadden me bijna in 2 getrokken, maar hun papa heeft de bedjes naast elkaar gezet, de slimmerik. Ik kreeg een pyjama van de kleine Koningin aan en ik mocht dan in 't midden liggen. Lekker warm en ik heb zaaaaalig geslapen!

19:42 Gepost door Dinges in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mijn broer had dat vorig jaar ook toen hij in de tweede kleuterklas zat. Een olifantenknuffeltje dat elke dag met een ander kind mee naar huis mocht en dan moesten ze daar de volgende ochtend bij het onthaal over vertellen. Dat is wel een leuk idee, ik ben aan he tdenken van dat ook te doen later in mijn eigen klas! Leuk van hier te lezen dat er nog scholen dat doen :)

Gepost door: pixxie | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.